FAQ

REKISTERÖINTIPISTE & KOKOUSTOIMISTO:

Badgen pääset noutamaan pe-la Vaasan kaupungintalolta (Senaatinkatu 1). Kokoustoimistomme on avoinna samassa osoitteessa:

  • Pe 14.4. klo 15-20
  • Pe La 15.4. klo 8-16
  • Su 16.4. klo 8-14 (päivystysnumero)

OHJELMA:

Katso ohjelma ja aikataulu osoitteesta
www.vuosikokous2023.fi/ohjelma

HOTELLIT:

  • Original Sokos Hotel Vaakuna
  • Scandic Vaasa
  • Original Sokos Hotel Royal Vaasa
  • GreenStar Hotel Vaasa
  • Astor Vaasa

Lisätiedot osoitteesta:
www.vuosikokous2023.fi/majoitus

LIIKKUMINEN JA KARTTA:

Kokousviikonlopun tapahtumapaikat ovat kävelymatkan päässä toisistaan sekä kokoushotelleista Vaasan keskustassa. Tiedot tapahtumapaikoista sekä kartta löytyvät osoitteesta:
www.vuosikokous2023.fi/info.html#tapahtumapaikat

TAPAHTUMAPAIKAT

Vaasan kaupungintalo

Keväällä kokoustetaan upeissa puitteissa, nimittäin General Assembly järjestetään upeassa 1883 avatussa Vaasan kaupungintalon juhlasalissa! Tässä historiallisessa rakennuksessa on kestitty niin kuninkaallisia kuin muitakin valtionpäämiehiä. Mikä olisikaan parempi paikka viralliselle kokoukselle!

TUTUSTU KOKOUSTILAAN

Fontana

Vaasan suurin ja paikallisten suosima Fontanaclub tulee tarjoamaan tulojuhlalle mahtavat puitteet yläkerran yökerhossa!

Jaettavat tilat tarjoavat railakkaat bailut yön pikkutunneille saakka, mutta myös rauhallisen tapaamispaikan ystävien kanssa kuplivien kera - unohtamatta tietenkään yllätysohjelmaa!

KURKKAA LISÄÄ

Kulttuurinäyttämö Ritz

Kansallisen vuosikokouksen päätapahtumapaikkana toimii Vaasan kulttuurinäyttämö ja elokuvateatteri Ritz! Ritz on nostalginen elokuvateatteri 1950-luvulta Vaasan keskustassa joka nykyään toimii kulttuurinäyttämönä Skafferiet ry:n toimesta. Ritzissä järjestetään laajasti erityyppisiä tapahtumia, keikkoja, teatteria, stand-uppia ja open-stageiltoja - elokuvia unohtamatta!

Alue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta K-18, joten sinne ei voi ottaa lapsia mukaan.

TUTUSTU RITZIIN

Vaasan Sähkö Areena

Gaalaa pääsemme juhlimaan huippumodernilla ja monipuolisella Vaasan Sähkö Areenalla. Ennen gaalan palkintosadetta saamme nauttia yhteistyökumppanimme Kyrö Distilleryn Rhubarb Gin & Juice alkumaljan!

TUTUSTU LISÄÄ

VAASA

Tervetuloa Vaasaan

Vaatimattomia kaupunkeja on Suomi täynnä, mutta Vaasa ei ole yksi niistä. Vaasassa uskotaan, että hyvä elämä on sitä, että uskallamme olla rohkeasti ylpeitä itsestämme ja kehtaamme näyttää sen myös muille. Vaasassa puhutaan lähes 100 kieltä ja Vaasa on myös Pohjolan energiapääkaupunki!

Vaasa tähtää maailman onnellisimman maan onnellisimmaksi kaupungiksi. Hyvien tekojen tekeminen toisille lisää onnellisuutta ja siksi Vaasa haluaa jakaa onnea tuottavia oivalluksia kaikille suomalaisille. Lue lisää onnellisuudesta maailmanonnellisinkaupunki.fi

Kaupunki tarjoaa myös paljon elämyksiä kaikille aisteille, joten Vaasassa kannattaa viipyä kokousviikonloppua pidempään. Tutustu Vaasan elämyksiin osoitteessa: vaasa.fi

Saapuminen Vaasaan

Vaasaan on helppo tulla, vaikka kaupunki sijaitseekin rannikolla, kulkuyhteydet ovat kunnossa. Tänne pääsee autolla, junalla tai vaikka lentokoneella.

Muutama esimerkki autolla tullessa:
Tampere – Vaasa tien E12 kautta: n. 3,5 h
Pori – Vaasa tien E8 kautta: n. 2,5 h
Jyväskylä - Vaasa tien 18 kautta: n. 3,5 h
Oulu – Vaasa tien E8 kautta: n. 4,5 h

Matka-ajat junallakaan eivät ole pitkiä, Seinäjoelta 1 h, Tampereelta 2,5 h, Helsingistä ja Jyväskylästä 4 h ja Oulusta 5 h.

Vaasan lentokenttä sijaitsee n. 10 minuutin päästä ydinkeskustasta ja Helsingistä tänne lentää 50 minuutissa.