OHJELMA

KOULUTUSKOKONAISUUDET

Työelämä on keskellä isoa murrosta. Jatkuva muutos edellyttää ketterää ja luovaa toimintatapaa missä tahansa työelämän roolissa oleville. Samaan aikaan korostuu yksilöllisyys, jaksaminen ja hyvinvointi enemmän kuin koskaan aiemmin. Työelämässä tarvitaan itsensä johtamista ja jatkuvaa kehittämistä.

  • Miten selvitä ja sopeutua muutoksessa?
  • Mitä taitoja ja ominaisuuksia voit itsessäsi kehittää?
  • Miten valjastat muutoksen voimavaraksi itsellesi ja yrityksellesi?

Start Up! Vuosikokous 2023 nostaa esiin kattavan keinovalikoiman kolmen koulutuskokonaisuuden kautta:

Boost Yourself

Henkilökohtaisen resilienssin kehittäminen

Koulutuskokonaisuus käsittelee yksilön henkilökohtaista kasvua, itsetuntemusta ja yksilön hyvinvointia - palautumista unohtamatta. Koulutuskokonaisuus tarjoaa valmiuksia muutostilanteisiin vastaamiseen sekä oman persoonallisuuden hyödyntämiseen työelämämenestyksen tavoittelussa.

Future Skills Toolbox

Tulevaisuustaitojen ja itsensä johtamisen vahvistaminen

Koulutuskokonaisuus käsittelee ketterän kehittämisen, jatkuvan parantamisen ja innovoinnin hyödyntämistä yksilöiden, tiimien ja organisaatioiden toiminnan tehostamisessa. Koulutussisällöissä pääset kehittämään yrittäjämäistä ajattelutapaasi, muutosjohtamiskykyjäsi ja omia tulevaisuustaitojasi.

Business Growth Hacking

Startup -ideologian hyödyntäminen yrityselämässä

Koulutuskokonaisuus tarjoaa osallistujille ideoita innovatiivisuuden ja startup-toimintamallien hyödyntämiseen liiketoiminnan kehittämisessä. Koulutuskokonaisuuden sisällöt ovat suunnattu erityisesti yrittäjille, vastuullisissa työelämärooleissa toimiville ja growth hacking –ajattelutavasta kiinnostuneille.

Kokousviikonlopun aikana opit erilaisia metodeja, kuulet inspiroivia tarinoita, jaat kokemuksia vertaisten kanssa, kokeilet ja innovoit erilaisissa työpajoissa sekä pysähdyt myös kuuntelemaan omaa luovuuttasi.

Päivitämme tälle sivulle varmistuneita keynote -puhujia, työpajoja sekä kokouksen aikataulua.